Cocktails thuisbezorgd

** Bestellen van cocktails kan alleen als je minimaal 18 jaar bent en ook ID kan aantonen bij levering van cocktails. **

Bestel hieronder via de webshop. Wij bezorgen ook bij uw collega’s s/personeel in heel Nederland of versturen via de post.

20 Pornstar Martini in een box met kraan

00013
€ 119,00
Vanille Wodka, Passoa & Verse passie (origineel recept)
Op voorraad
1
Productgegevens

Je ontvangt een 3 liter cocktail box met kraan. Goed voor minimaal 20 pornstar cocktails bij gebruik van een martini of coupe glas.

Hoe werkt het?

Plaats de cocktailbox bij ontvangst in de koelkast. zodra je feestje begint open je de cocktailbox en haal je het kraantje eruit.
Je krijgt een klein flesje bijgeleverd waar je de verse pornstar cocktail in tapt. dop op het flesje, 5 seconden hard schudden zodat de verse passie weer goed schuimt. dan pak je je martiniglas of coupeglas (worden niet bijgeleverd) en schenk je de cocktail in je glas. Snijd de passievrucht door de helft en plaats de passievrucht op je cocktail met eventueel een klein theelepeltje waarmee je de passievrucht opeet.

Bewaar dit product voor later

 

Dat ligt aan de hoeveelheid en tijdstip dat je de bestelling plaatst. Wil je cocktails bestellen en dezelfde dag geleverd krijgen dan ontvangen wij graag je bestelling voor 15:00 uur en anders heb je de mogelijkheid om in de agenda aan te geven wanneer je de cocktails bezorgd wilt hebben. Bestel je zakelijk en moet het verstuurd worden naar meerdere  adressen, dan minimaal 4 werkdagen van te voren en anders 2 werkdagen van te voren.

Wij hebben als eerste optie:zelf bezorgen. Als tweede optie laten wij de cocktails bezorgen door PostNL. Verzendkosten hangen af van aantal cocktails. De prijzen betreft bezorging door cocktailsbezorgd ziet u nadat u een bestelling geplaatst hebt. Verzendkosten via post ziet u hieronder (prijzen kunnen afwijken)

0kg-4kg €6.40
4kg-20k €9.99
20kg-30kg €12.99

Verzendkosten België
0kg-4kg €9.00
4kg-20kg €9.99
20kg-30kg €12.99

Kwaliteit proeft U meteen na het drinken van onze cocktails. Sommige cocktails zijn maanden houdbaar (houdbaarheid wordt op de label vermeld).Onze cocktails bevatten naast de alcohol verse producten. Door de verse producten smaken de cocktails het beste wanneer ze binnen 4 dagen geconsumeerd worden. Wij gebruiken heel weinig siropen of conserveringsmiddelen.

Ligt eraan. Gaan wij de cocktails persoonlijk bezorgen of sturen wij de cocktails op?
Bij bezorging hebt u alleen een glas nodig. Sturen wij per post dan hebt u ijsblokjes nodig en eventueel een cocktailshaker of bidon.

Nee, doen wij niet. Wij nemen onze passie serieus en dat willen we graag met je delen. Wij willen zien hoe je de limoen snijd, willen je uitleggen hoe je goed moet shaken en eventueel de cocktail proeven die je gemaakt hebt. Tijdens een online workshop kan dat niet! Online cocktailworkshop is een makkelijk en mooi inkomstenbron en toch kiezen wij voor ambacht en persoonlijk overbrengen van de juiste informatie.


 

 Bekijk alle reviews Laat een review achter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!

Contact cocktailsbezorgd van 11:00 uur t/m 23:00 uur