Cocktails thuisbezorgd

20 Pornstar Martini in een bag- in- box met kraan

00013
€ 119,00
Vanille Wodka, Passoa & Verse passie (origineel recept)
Op voorraad
1
Productgegevens

Je ontvangt een 3 liter cocktail box met kraan. Goed voor minimaal 20 pornstar cocktails bij gebruik van een martini of coupe glas.

Hoe werkt het?

Plaats de cocktailbox bij ontvangst in de koelkast. zodra je feestje begint open je de cocktailbox en haal je het kraantje eruit.
Je krijgt een klein flesje bijgeleverd waar je de verse pornstar cocktail in tapt. dop op het flesje, 5 seconden hard schudden zodat de verse passie weer goed schuimt. dan pak je je martiniglas of coupeglas (worden niet bijgeleverd) en schenk je de cocktail in je glas. Snijd de passievrucht door de helft en plaats de passievrucht op je cocktail met eventueel een klein theelepeltje waarmee je de passievrucht opeet.

Bewaar dit product voor later

 

Dat ligt aan de hoeveelheid en tijdstip dat je de bestelling plaatst. Wil je cocktails bestellen en dezelfde dag geleverd krijgen dan ontvangen wij graag je bestelling voor 15:00 uur en anders heb je de mogelijkheid om in de agenda aan te geven wanneer je de cocktails bezorgd wilt hebben. Bestel je zakelijk en moet het verstuurd worden naar meerdere  adressen, dan minimaal 4 werkdagen van te voren en anders 2 werkdagen van te voren.

Onze cocktails bevatten naast de alcohol vers fruit puree. Door de verse producten smaken de cocktails het beste wanneer ze binnen 4 dagen geconsumeerd worden. Wij gebruiken bijna geen siropen of conserveringsmiddelen.

Alleen glazen en eventueel ijsblokjes. Woont u in Utrecht dan krijgt u ijsblokjes gratis geleverd


 

 Bekijk alle reviews Laat een review achter

 

error: Content is protected !!

Contact cocktailsbezorgd van 11:00 uur t/m 23:00 uur