Cocktails thuisbezorgd

** Bestellen van cocktails kan alleen als je minimaal 18 jaar bent en ook ID kan aantonen bij levering van cocktails. **

Bestel hieronder via de webshop. Wij bezorgen ook bij uw collega’s s/personeel in heel Nederland of versturen via de post.

Bahama Mama - 250 ml

8
€ 7,50
Spiced rum, Select rum, Malibu, Banaan likeur, Ananas, Orange & Grenadine
Op voorraad
1
Productgegevens

Lekker cocktail , fris met een banaan smaakje

Ingrediënten: Spiced rum, Select rum, Malibu, Banaan likeur, Ananas, Orange & Grenadine

Alcohol: 12% alc.

Hoe?

  1. Neem een longdrink glas (zie foto rechts)
  2. doe daar ijsblokjes in
  3. Schenk de cocktail in je glas
  4. Garneer met kers & sinaasappel
Bewaar dit product voor later

 

Dat ligt aan de hoeveelheid en tijdstip dat je de bestelling plaatst. Wil je cocktails bestellen en dezelfde dag geleverd krijgen dan ontvangen wij graag je bestelling voor 15:00 uur en anders heb je de mogelijkheid om in de agenda aan te geven wanneer je de cocktails bezorgd wilt hebben. Bestel je zakelijk en moet het verstuurd worden naar meerdere  adressen, dan minimaal 4 werkdagen van te voren en anders 2 werkdagen van te voren.

Wij hebben als eerste optie:zelf bezorgen. Als tweede optie laten wij de cocktails bezorgen door PostNL. Verzendkosten hangen af van aantal cocktails. De prijzen betreft bezorging door cocktailsbezorgd ziet u nadat u een bestelling geplaatst hebt. Verzendkosten via post ziet u hieronder (prijzen kunnen afwijken)

0kg-4kg €6.40
4kg-20k €9.99
20kg-30kg €12.99

Verzendkosten België
0kg-4kg €9.00
4kg-20kg €9.99
20kg-30kg €12.99

Kwaliteit proeft U meteen na het drinken van onze cocktails. Sommige cocktails zijn maanden houdbaar (houdbaarheid wordt op de label vermeld).Onze cocktails bevatten naast de alcohol verse producten. Door de verse producten smaken de cocktails het beste wanneer ze binnen 4 dagen geconsumeerd worden. Wij gebruiken heel weinig siropen of conserveringsmiddelen.

Ligt eraan. Gaan wij de cocktails persoonlijk bezorgen of sturen wij de cocktails op?
Bij bezorging hebt u alleen een glas nodig. Sturen wij per post dan hebt u ijsblokjes nodig en eventueel een cocktailshaker of bidon.

Nee, doen wij niet. Wij nemen onze passie serieus en dat willen we graag met je delen. Wij willen zien hoe je de limoen snijd, willen je uitleggen hoe je goed moet shaken en eventueel de cocktail proeven die je gemaakt hebt. Tijdens een online workshop kan dat niet! Online cocktailworkshop is een makkelijk en mooi inkomstenbron en toch kiezen wij voor ambacht en persoonlijk overbrengen van de juiste informatie.


 

 Bekijk alle reviews Laat een review achter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!

Contact cocktailsbezorgd van 11:00 uur t/m 23:00 uur