Samenwerken met CocktailsBezorgd

Horeca

Ontdek het geheim van perfecte cocktails voor uw horecazaak. Bent u een horecaondernemer en wilt u uw gasten superverse, heerlijke cocktails serveren? Bij CocktailsBezorgd maken wij kant-en-klare cocktails die gegarandeerd beter zijn dan cocktails uit een machine. Met 5 sterren op Google, Facebook, en op onze eigen website, beloven wij kwaliteit die uw klanten zal verrassen.

Waarom kiezen voor onze cocktails?

In de huidige horecamarkt is het aanbieden van cocktails een must. Veel horecaondernemers kampen echter met een tekort aan personeel, vooral ervaren bartenders en cocktailshakers. Wij bieden de oplossing: verse cocktails in handige Bag-in-Box verpakkingen van 3, 5 of 10 liter.

Voordelen van onze cocktails:

  • Eenvoudig te serveren: Uw barpersoneel hoeft alleen maar te tappen, ijsblokjes toe te voegen, te shaken, te schenken en te garneren.
  • Tijd- en kostenbesparend: Geen noodzaak voor extra apparatuur of gespecialiseerde bartenders.
  • Consistente kwaliteit: Altijd de perfecte cocktail, elke keer weer.

Proef het verschil

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek of een testmiddag om het verschil te proeven tussen onze ambachtelijke cocktails en die uit een machine. Vul het formulier in voor een afspraak en ontdek hoe wij uw cocktailaanbod naar een hoger niveau kunnen tillen.

Influencer

Ben jij een social media gebruiker met veel volgers? Hebben jouw volgers de leeftijd van minimaal 18 jaar en wil jij onze cocktail bezorgservice promoten en ook een provisie ontvangen over elke bestelling? Vul het formulier in, dan leggen wij je graag uit hoe jij onze service kunt promoten via jouw social media kanalen. Jij ontvangt een unieke couponcode die je kunt delen met je volgers. Voor elke bestelling die geplaatst wordt met jouw couponcode, ontvang je een provisie over het bestelbedrag.

Ondernemers Overige

Heb jij een winkel, kapperszaak of avondwinkel en interesse in extra verdiensten door onze service aan te bieden aan je klanten/gasten? Neem contact op. Vul het formulier hieronder in en wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek op je locatie en laten je onze heerlijke cocktails proeven. De klant bestelt, geeft jouw locatie aan als referentie, wij bezorgen bij de klant thuis of op kantoor en jij ontvangt een provisie over het bestelbedrag.

Telefonisch bereikbaar vanaf 10:00 uur ☎️ 030-3200504 ⚜️ GRATIS BEZORGING IN UTRECHT ⚜️ VOOR 15:00 UUR BESTELD IN AVOND BEZORGT OP MA T/M DO

form samenwerken
error: Content is protected !!

Drink alstublieft met mate. - © 2024 CocktailsBezorgd.nl - All rights reserved. - Phone: 030-3200504

Telefonisch bereikbaar vanaf 10:00 uur ☎️ 030-3200504 ⚜️ GRATIS BEZORGING IN UTRECHT ⚜️ VOOR 15:00 UUR BESTELD IN AVOND BEZORGT OP MA T/M DO